HOW TO SHOP

1Login or create new account.
2Review your order.
3Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support [ @ ] website.com . Thank you!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

За нас

fustelarkojubilej

ПЕЧАТЕНА КАРТОНСКА АМБАЛАЖА

На подрачјето на печатената амбалажа се повеќе до израз доаѓаат барањата за графичка обработка и на квалитетен печат.

На нив е прилагодена и машинската опрема во " Фустеларко Борец", така што својствата на картонската амбалажа можат да ги задоволат и најпребирливите порачатели.

Покрај практично неограничените можности за прилагодување на формите и димензиите на печатената амбалажа, порачателите можат да ги добијат и материјалите и варијантите на производите, кои се во сообразност со современиот начин на продажба и културна понуда на предмети и стоки за широка потрошувачка.

Во богатата програма на печатена амбалажа најмногу производи има за кондиторската, хемиската, тутунската, прехрамбената, фармацевската, електро и чевларската индустрија.

Печатената картонска амбалажа е со современ дизајн и е погодна за рачно и машинско пакување. Имајќи ги предвид разните начини на слагања и затворања, ги изработуваме сите видови сложеници, сложени картони и уметоци.

 

ОБЈАВИ

Јавен повик

Ревидирани Финансиски извештаи за 2013

Материјали за Собрание

Полномошно

Нови точки на дневниот ред

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!