HOW TO SHOP

1Login or create new account.
2Review your order.
3Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support [ @ ] website.com . Thank you!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Развој и дизајн на кутија

Со цел да се излези во пресрет на барањата на купувачите за изработка на амбалажа на нивните производи во одделението за подготовка се врши разработка на идејни решенија на амбалажни кутии кои му се презентираат на клиентите.

цртање и обработка на идејни решенија за пакување:

boxes

изработka мостра за да се види функционалноста на амбалажата. Примерокот се изработува на плотер/катер за изработка на бели примероци.

cutcnc

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!