HOW TO SHOP

1Login or create new account.
2Review your order.
3Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support [ @ ] website.com . Thank you!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Офсет печатење

cmyk

 

 

 

 

 

 

 

Поцесот на печатење се врши на машини за печатење и лакирање со најновата генерација на компјутерски контролиран проток на боја  
(CSI) како и автоматскo подесување и прилагодување на балансот на боите на отисокот, што придонесува на висок квалитет на отпечатокот. Хартијатa или картонoт кои врват низ печатарската машина можи да се печатaт до максимум 6 различни бои со чија што комбинација на печатење се добивка бараниот отисок кoj e воедно и лакиран (со вододисперзивен или UV лак) со што се обезбедува заштита na отисокот од оштетување и воедно се добива висок сјај. Со комбинирање на лакирањето може да се добијат разни комбинации на ефекти како што мат / сјај, само мат, само сјај, ​​irriodine,drip-off ефект... При печатењето се користат репроматеријали (картон,бои,лакови) од светски познати добавувачи со сертификати за квалитет и еколошка подобност.
Се печати на граматури од 100 g/м2 се до картони со граматури преку 500 g/м2.

   Процесот на производство покрива B1 (71 х 101 cm) и B2 (50 х 71 cm) формати на хартија и картон .

Одделот за офсет печатење се состои од следните машини:

 

Heidelberg     man-roland    Tymi-Machinery

    HEIDELBERG SPEEDMASTER CD 102-6+LX (extended delivery)

6 печатарски единици + 1 единица за вододисперзно лакирање

.............

     ROLAND 600 RFK 3B 5+L

5 печатарски единици + 1 единица за вододисперзно лакирање

     ROLAND REKORD RVK 3B

4 печатарски единици

     ROLAND FAVORIT RVF 0B

4 печатарски единици

   .............  

          TYMI USTAR UV SPOT COATING MACHINERY

UV иВододисперзно лакирање

           Max.формат 80 x 110 cm.

           Mин.формат 34 x 40.6 cm.

 

 

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!