HOW TO SHOP

1Login or create new account.
2Review your order.
3Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support [ @ ] website.com . Thank you!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Пакирање, доработка и логистика

gluedboxes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Процесот на доработка во Фустеларко Борец се состои од:

Технолошкиот процес на лепење на фолија (за прозорци на кутии) Лепењето na прозорец ( PE, PVC , итн) kaj кутиите кои се дизајнирани со отвори
(прозорци) и футрованите кутии (кутии кои целосно се обложени со полопропилен) се врши на соодветни машини за таа намена и тоа обично се применува на кутии за храна, козметика, играчки, итн. 

 

 

 

1. Машини за нанесување на полипропилен:

 

WPS

 

KOHMAN F710/2 WINDOW PATCHER MACHINE

Max Blank Size 710×710 mm

Min Blank Size 100×80 mm

Max Film Patch 520×540 mm

Minimum Film Patch 38×30 mm

KOHMAN FEMW WINDOW PATCHER MACHINE

Max Blank Size 680×680 mm

Min Blank Size 100×80 mm

Max Film Patch 380×420 mm

Minimum Film Patch 42×38 mm

VEGA FINESTER WINDOW PATCHER MACHINE MODEL B

 

 

 

2. Технолошкиот процес на лепење


Одредени видови на кутии е потребно пред испораката да се свиткаат и залепат како во нив клиентите би можеле да спакуваат одреден производ.

   Машини за лепење:

 

bobst media     Omega Allpro 70

- BOBST MEDIA 68

Folder gluer for straight line double wall, and crash lock bottom (1,2 and 3 dots)

 ..................

- OMEGA ALPRO 70

Folder gluer for straight line, double wall, crash lock,Z-fold and 4 corner boxes

          

           - BOBST DOMINO 100M

Folder gluer for straight line, double wall and crash lock bottom (1,2 and 3 dots)

 

- ULTRA VEGA 750

           Folder gluer for straight line double wall boxes По процесот на лепење кутиите се спакувани во транспортно пакување и се палетизираат со сите заштитни уреди и материјали во согласност со барање на купувачот.

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!