Фустеларко

Картонска Амбалажа

Обезбедува иновативно и креативно пакување за фенси индустрии за храна и
кондиторски производи. Ние нудиме уникатни форми, графика и графички додатоци.
Од едноставни навлегувачки кутии, до специјално пакување на креативни
специјалитети, можеме да ви помогнеме во креирањето на вистинскиот картон за
вашиот уникатен производ од концепт до завршување. Најновиот тренд во дизајнот е
диференцијација на обликот. Повикајте не да видиме што можеме да направиме за вас.

Fustelarko

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 207 138
Адреса:Индустриска бб Битола