fustelarko

AMBALAZH KARTONI

Furnizon paketim inovativ dhe kreativ për fensi industrinë për ushqim dhe prodhime
konditore. Ne ofrojmë forma unikate, grafike dhe shtesa grafike.

Nga kutitë hyrëse të thjeshta, deri te paketimi specijal i specijaliteteve kreative, mund tju
ndihmojmë në kreativitetin të kartonit të vërtetëpër prodhimin tuaj unik nga koncepti deri te
mbarimi. Trendi më i ri i dizejni është diferencimi i formës. Thirnani të shikojmë çfar mundemi të bëjmë për ju.

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 207 138
Adresa: ul.Bursa br.65 Bitola,