FUSTELARKO BOREC

Kompanija Jonë

  • Fleksibile
  • E shpejtë
  • Kreative
  • Në dispozicion në çdo kohë

Shërbime
Të kompanisë tonë

Zhvillim dhe dizejn i kutisë

Planifikim dhe pregatitje

Ofset shtupi

Konfekcionimi dhe shtypi

Dorëzimi

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 395 068
Adresa: Industriska bb Manastir