Departamenti(sektori) për përgatitjen teknike, projektimin dhe zhvillimin të kutisë

Përpunimi i zgjedhjeve projektuese në dakordim nga nevojat e konsumuesve.

Përpunim i vizatimeve teknike për përpunimin e dizejnit për disa kuti.

Përpunim i kutive të bardha (prototipe) dhe prezentimi i tyre para klientëve në ploter (sample maker) me dimenzion prej 1x1.3 metra.

Përpunimi i dezejëve të furnizuar nga klientët.

Ndriçimi i ofset plakave në CTP (computer to plate) ndriçues të plakave:
- KODAK Trendsetter Б1
- KODAK Trendsetter Б0

On line procesor për zhvillimin e pllakave të ndriçuara.

Proces tehnologjik i përshtatur me softuer::
KODAK Prinergy workflow

Bashkimi i formave të përpunuara për shtypje me sektorin për shtyp me nënshtrimin e fajlleve për CIP3 rregullim i shpejt i parapetrave te makinat me ndihmë të softuerit DIPLOT.

Shtypi ofset


PROÇESI I SHTYPIT

Bëhet te makinat te makinat e shtypit dhe llakut me gjeneratën më të re të rrjedhjes së ngjyrës të kompjuterve të kontroluar (CSI) si rregullim automatik dhe adaptim i balancës të ngjyrave të gjurmeve, që sjell deri te cilësia e lartë e gjurmeve. Letra ose kartoni që kalojnë nërër makinën e shtypit mund të shtypin maksimum deri 6 ngjyra të ndryshme me të cilën kombinim të shtypit fitohet gjurma e nevojitur e cila njëkohësisht është e llakim (me ujërezistues ose UV llak) ashtu që mbrohet gjurma nga dëmtimi dhe njëkohësisht fitohet edhe ndriçim i lartë . Me kombinimin e llakut mund të fitohen kombinime të ndryshme të efekteve si që janë mat/ ndriçim, vetëm mat, vetëm ndriçim, irriodine, drip-off efekt. Gjatë shtypjes përdoren repromaterijale (karton, ngjyra, llak) nga furnizuesit e njohur botëror me certifikate për cilësi dhe pranueshmëri ekologjike.

HEIDELBERG SPEEDMASTER CD 102-6+LX (extended delivery)
6 printing units + 1 water based varnish unit
Max.format: 70 x 102 cm.
Min.format: 28 x 42 cm.

ROLAND 600 RFK 3B 5+L
5 printing units + 1 water based varnish unit
Max.format: 72 x 102 cm.
Min.format: 28 x 40.6 cm.

Roland 805-6w (5+L)
5 printing units + 1 water based varnish unit
Size 1020 x 1420
Max.paper size: 1000×1400 mm
Min.paper size: 600 x 850 mm
Thickness: 0,1-0,8 mm

TYMI USTAR UV SPOT COATING MACHINERY
UV and Water Based Varnish Machine
Max.format 80 x 110 cm.
Min.format 34 x 40.6 cm.
UV Three Lamp Curing Equipment
4 Roller and 2 Cylinder System UV Coater

Konfekcionimi dhe shtancimi

BOBST SP 102-E
Max.format 102 x 72 cm.
Min.format 40 x 35 cm.
– BOBST SP 1420-E
Max.format 142 x 102 cm.
Min.format 70 x 50 cm.

– BOBST SP 104-E
Max.format 104 x 74 cm.
Min.format 40 x 35 cm.

 – YONGCHENG YC1520

Professional available for corrugated board die cutting
Max. paper size 1520mm*1120mm
Min. paper size 500mm*450mm
Max.die cutting size 1490mm*1100mm/58.66in*43.31in
Paper available size Corrugated board E B C A AB (1-7mm)

Konfekcionimi dhe shtancimi

Sistem për shtypje me (foli) ngrohtëse

CAVOMIT HEIDELBERG HOT FOIL STAMPING SYSTEM
Max.format 57 x 77 cm.

Rabolini Imperia HOT FOIL STAMPING SYSTEM

ECOSYSTEM 72 Machine for automatic hot plastification.

Me kërkesën e konsumuesve gjat shtypjes dhe tabak të llakuar mund të vihen folje të argjenta dhe të arta ose cilido film në ngjyrë me efekt metalik te makinat për shtypje termike.

Kjo tehnologji mundëson prodhimi (kutija) të ketë vlerë të re në lidhje me efektet specijale dhe pajisja e ndryshme kundër prodhimeve tjera.

Procesi teknologjik i printimit POST (ngjitës)

1. BOBST DOMINO 100M
Folder gluer for straight line, double wall and crash lock bottom (1,2 and 3 dots)
2. BOBST MEDIA 68
Folder gluer for straight line double wall, and crash lock bottom (1,2 and 3 dots)
3. OMEGA ALPRO 70
Folder gluer for straight line, double wall, crash lock,Z-fold and 4 corner boxes
4. GDHH-900
Folder gluer for straight line, double wall, crash lock and Z-fold and boxes

Shije të tëra

– KOHMAN F710/2 WINDOW PATCHER MACHINE
Max Blank Size 710×710 mm
Min Blank Size 100×80 mm
Max Film Patch 520×540 mm
Minimum Film Patch 38×30 mm

Corrugated cardboard

CARDBOARD machine for the production of corrugated cardboard
E-shaft – III layer 2.5 mm to 3.5 mm
C-shaft – III layer 3.5 mm to 4 mm
B + C – In a layer of 7 to 8 mm
B + E – In a layer of 5 to 6 mm
Corrugated cardboard machine
Maximum shaft dimension is 1600 mm
Length at customer’s request

 

Printig mashine 4/1 + rolo shtanc
It has the ability to print in 4 colors
Maximum dimension is 2040 mm x 101 mm
Roll stand with the maximum dimension of the form 1800mm x 98mm

Double two layer E val
1600mm width of the shaft along the endless
preferably in rolls of 110 cm on the roll
Corner
3.5 x 3.5 5.5 x 5.5
Length to buyer.

Laminated

Fustelarko

AUTOMATIC FLUTE LAMINATOR ST 1450 Machine for laminating of corrugated sheet (2,3 or 5 ply board C,E,F…wall) tocardboard from 200-500 GSM.

AUTOMATIC FLUTE LAMINATOR YB 1450L Machine for laminating of corrugated sheet (2,3 or 5 ply board C,E,F…wall) tocardboard from 200-500 GSM.

Fustelarko

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 207 138
Adresa: ul.Bursa br.65 Bitola