Фустеларко

Транспортна Амбалажа

Транспортното пакување е дизајнирано да ги штити производите што се во транзит, особено производите што се испраќаат со камион или воз. Меѓутоа, синџирот на снабдување честопати вклучува и други начини на транспорт. Затоа, транспортното пакување треба да биде дизајнирано и за локални услови и услови за извоз, ако стоката се испраќа од една до друга земја.Повикајте не да видиме што можеме да направиме за вас.

Fustelarko

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 207 138
Адреса:Индустриска бб Битола