Slide One
Slide One
Slide Two

Изработуваме секаков вид на картонска амбалажа

Slide Two
Slide Three

Каширана Амбалажа

Slide Three
Slide Three - copy

Офсет Печатење

Slide Three - copy
previous arrow
next arrow

За нас

           Како една од водечките печатници во регионот можи да се пофалиме со голем број клиенти кои заземаат голема улога на светските пазари како и од домашниот така и од пазарите во странство.
           Нашата страст е создавање на иновативни, ангажирани и ефективни печатени и промотивни материјали кои создаваат моќно влијание и резултати за нашите клиенти.
            Врз основа на принципите на партнерство, одговорност, иновација, извонредност и одржливост, нашата цел е да додадеме вредност во сето она што го правиме и да даваме извонредни резултати за нашите клиенти.

Производство

Галерија

Во бизнисот веќе 40 години, заработивме завидна репутација и широко портфолио на задоволни клиенти. На подрачјето на печатената амбалажа се повеќе до израз доаѓаат барањата за графичка обработка и на квалитетен печат.

На нив е прилагодена и машинската опрема во “Фустеларко Борец”, така што својствата на картонската амбалажа можат да ги задоволат и најпребирливите порачатели.

Покрај практично неограничените можности за прилагодување на формите и димензиите на печатената амбалажа, порачателите можат да ги добијат и материјалите и варијантите на
производите, кои се во сообразност со современиот начин на продажба и културна понуда на предмети и стоки за широка потрошувачка.

Фустеларко Борец

Компанија со одличен квалитет

Во богатата програма на печатена амбалажа најмногу производи има за кондиторската, хемиската, тутунската, прехрамбена, фармацевската.

Печатената картонска амбалажа е со современ дизајн и е погодна за рачно и машинско пакување. Имајќи ги предвид разните начини на слагања и затворања, ги изработуваме сите видови сложеници кутии.

Фармација

Конфекција

Тутунска индустрија

Хемиска Индустрија

Алкохолни пијалоци

Прехрамбена индустрија

Референтна листа

Email: sale@fustelarko.com.mk

Tel: +389 (47) 239 200
Mob: +389 (70) 207 138
Address: ul. Bursa br.65, Bitola